måndag 26 maj 2014

Enkel Italiensk förrätt

Alltså finns det något trevligare än en liten god förrätt. Jag har en enkel italiensk förrätt som jag vill att alla ska testa, och jag hoppas att ni kommer gilla den lika mycket som jag gör.


Du behöver till 2 personer: 
2 tomater 
1 mozzarella
1 avokad 
basilika
balsamvinäger

Bruschetta på mitt vis:
1 bake up baguette
2 msk smör/margarin eller bregott tycker jag är enkelt
1 vitlöksklyfta 
chilipulver
salt / ibland väljer jag flingsalt
peppar

Sätt ugnen på 200 grader
Skiva baguetten i en cm skivor 
Blanda smör, vitlök, lite salt och chilipulver. Bred blandningen på baguetteskivorna och sätt dem i en ugnsfast form och in i ugnen ca 10 minuter till de ser fina ut.
Skiva tomaterna i skivor, det blir ca 4-5 från varje tomat. lägg dem på ett fat.
Dela mozzarellan i lika många skivor som tomaten. 

Ta och fördela avokaden och lägg den ovanpå mozzarellan.
Nu tar du och häller balsamvinäger lite fint över dina tomatbakelser. Salta och peppra.
Sedan tar du och lägger basilikablad fint ovanpå.

Så färdigt att avnjutas och så enkelt :D





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar